Alles is Energie

 

Alles op en in de aarde is energie. De aarde zelf is immers ontstaan uit energie. Mensen vragen mij wel eens of ze een rare vraag mogen stellen, bijvoorbeeld over dieren of situaties. Maar als je er vanuit gaat dat werkelijk alles energie is, bestaan er geen rare vragen en mag op elke vraag in principe een antwoord komen. Als er antwoord mag komen, komt deze via onze Gidsen uit de Bron. Ik ben alleen maar de doorgever / het kanaal / het medium.

Helende energie is overal en altijd in en om ons heen.

Het bewuster gebruiken ervan komt neer op healen. Iedereen kan dit, omdat elk mens en al het leven bestaat uit energie. Tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend. Vroeger (eerste beschavingen) gebruikten mensen alles in en om zich heen; de natuur, de energie, de zon, maan, sterren, echt alles wat het leven en de aarde te bieden heeft. Een genezing (healing) was niet iets vreemds, het hoorde erbij, net als ademhalen. Het vergt een bepaalde alertheid, focus om bij jezelf te blijven, in je eigen energie te blijven, gegrond te blijven. Ons denken/ ons hoofd is zo sterk, zo krachtig, dat we deze zuivere, altijd aanwezige energie niet altijd meer zomaar voelen en dus ook niet meer gebruiken.

En omdat alles energie is, bestaan er dus ook geen gekke vragen; elke vraag is dus mogelijk; tweelingzielen, zielemaatjes, dieren, situaties, werk, familie, kinderen, financiën, relaties, bewustwording, gezondheid, gewicht/afvallen/dieten, vorige levens, of waar dan ook over, het maakt niet uit.

Vanuit zuiverheid, licht en liefde ben ik een kanaal voor deze energie om jou te helpen. Tijdens een (helderziend) gesprek of healing is deze (levens)energie altijd aanwezig om te helpen. Alleen al de intentie is voldoende om deze energie in werking te zetten. Het maakt overigens niet uit of het om mensen, kinderen, dieren of situaties gaat. Omdat alles uit energie bestaat, werkt het ook overal, ook op afstand.

Alleen JIJ kunt jezelf helpen

Er zijn duizenden manieren om jezelf te helpen en te behandelen, maar er is maar 1 persoon die er ook echt voor kan zorgen dat er verandering of genezing komt en dat ben jijzelf! Ik word geleid naar blokkades om ze op te ruimen, zodat je gaat leven vanuit jezelf, vanuit je eigen ik. Dan komt een proces op gang dat ervoor zorgt dat lichaam en geest in het onderbewuste verder gaan met groei en ontwikkeling.