Hoe werkt een sessie?

In de praktijk

In de praktijk

Een sessie kan van alles inhouden: helderziende waarnemingen, blokkades en trauma’s verwijderen, healing van karma en vorige levens, ptss, burn-out of andere klachten, boodschappen van overleden mensen of dieren, huis reiniging, coaching, (spiritueel) wandelen zijn voorbeelden. 

Maar te allen tijde krijgt u simpele, duidelijke en zeer concrete handvaten, tools om in het dagelijkse eenvoudig te kunnen gebruiken.

Het sessie kan telefonisch zijn, in mijn praktijk, bij u thuis of op een andere locatie of per email of whatsapp. 

Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden. Rare vragen bestaan niet! Als er een antwoord beschikbaar is en ook doorgegeven mag worden, krijgt u het ook.

healing medium praktijk Petra Baas Wolvega

Dieren

Als een dier ‘ander’ gedrag vertoont of onwenselijk gedrag mag ik daarbij helpen door middel van onder andere healing. Ik heb al veel mooie dingen mogen doen voor de dieren die in mijn praktijk kwamen, maar ook op afstand via mail of telefoon. Nerveuze honden en katten mochten rustig en ontspannen worden. Honden met darmproblemen waar de darmen weer normaal gingen werken. Ook verschillende paarden, uiteraard op afstand, mogen helpen om hun plek in de manage te helpen accepteren. Of juist in een communicatie met het paard doorgekregen dat het van plek moet veranderen omdat het daar niet kan aarden. Ook communicaties met dieren die al ‘over’’ zijn en hun baasjes graag willen laten weten hoe het met ze gaat in de andere wereld. Specifiek bij honden heb ik tevens ervaring met het werken/trainen van honden.

Je mag alles vragen

Er zijn geen rare vragen: boodschappen van overleden dierbaren, familie, kinderen, intuïtieve ontwikkeling, vorige levens, dieren, relaties, werk, financiën, zielemaatjes, tweelingzielen, gezondheid, spirituele bewustwording, etc.

Ik mag helpen en bijstaan met healing, helderziende doorgevingen en coaching. Ook foto-lezen of voorwerpen behoort tot de mogelijkheden.

Of je een therapeut bent of een moeder, een directeur of een vuilnisman, een schoonmaker of een docent, onder mijn cliënten bevinden zich vrijwel alle beroepen. Wees welkom!

Healing

Healing kan overal voor ingezet worden: zorgen / stress, slapeloosheid, vermoeidheid, spanningen, angst / paniek, burn-out / overspannen, buikpijn, hoofdpijn, migraine, rugpijn, nekpijn, hartklachten, andere ziekten, etc.

Medium

Helderziende doorgevingen, vorige levens, kinderen, boodschappen van overleden dierbaren, werk, dieren, familie, relaties, financiën, gezondheid, zielemaatjes, tweelingzielen, zakelijk, juridisch, etc

Psychometrie

Foto’s lezen of voorwerpen: boodschappen van (overleden) persoon, dier of situatie

Spirituele coaching

Intuïtieve ontwikkeling, innerlijke groei, (spirituele) bewustwording

Bedrijfscoaching

Hulp bij beslissingen voor uw organisatie

Translate »