Hoe werkt een consult?

In de praktijk

Een consult kan van alles inhouden: healing, helderziende waarnemingen, coaching, (spiritueel) wandelen zijn voorbeelden.

Wanneer u contact met mij opneemt, maken we een afspraak. Dat kan een telefonische afspraak zijn, maar uiteraard ook thuis in mijn praktijk, maar kan ook bij u thuis. Of per mail. Mijn ervaring is dat mensen dat ook prettig vinden omdat er dan een naslagwerk is. Dat hangt geheel van uw situatie af.

Vlak voor het consult stem ik mij af op uw en mijn gidsen, uw en mijn engelen en andere lichtwezens die zich aandienen om te willen helpen in de spirituele wereld om met de juiste energie / frequentie contact te maken. Wat er daarna volgt, wordt voor mij ook pas duidelijk wanneer we daadwerkelijk in het consult bezig zijn. Ik laat me dan ook leiden door de spirituele wereld met wat ik ‘moet’ doen en wat te zeggen.

Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden. Rare vragen bestaan ook niet! Als er een antwoord beschikbaar is en ook doorgegeven mag worden, krijgt u het ook.

 

healing medium praktijk Petra Baas Wolvega

Kinderen

Veel kinderen voelen zich in deze tijd opgesloten, depressief, niet gezien, maar weten dat niet te benoemen, omdat ze nog niet kunnen benoemen. Ervaar je bij je kind iets waar jij als ouder niet bij kunt helpen, omdat je te dicht bij staat, dan kan ik een ondersteuning bieden. Allereerst zorg ik voor een veilige omgeving en een vertrouwde sfeer, waar niets hoeft en alles mag. Er mag gepraat worden, maar dat hoeft niet. Er mag gekleurd, geknutseld, getekend worden, maar ook dat hoeft niet. Er vindt altijd een healing plaats, zodra er contact is of dit contact nu persoonlijk is of op afstand, dat maakt niet uit. De ontspanning wordt tijdens een contact altijd gebracht door onze gidsen. Deze rust zal ervoor zorgen dat het kind zich open durft te stellen voor de hulp. Ik laat mij op dat moment begeleiden door de Spirituele Wereld in wat te doen, hoe te helpen. En aangezien geen kind gelijk is, is dat vooraf lastig te zeggen op welke manier ik op dat moment mag ondersteunen.

Dieren

Als een dier ‘ander’ gedrag vertoont of onwenselijk gedrag mag ik daarbij helpen door middel van onder andere healing. Ik heb al veel mooie dingen mogen doen voor de dieren die in mijn praktijk kwamen, maar ook op afstand via mail of telefoon. Nerveuze honden en katten mochten rustig en ontspannen worden. Honden met darmproblemen waar de darmen weer normaal gingen werken. Ook verschillende paarden, uiteraard op afstand, mogen helpen om hun plek in de manage te helpen accepteren. Of juist in een communicatie met het paard doorgekregen dat het van plek moet veranderen omdat het daar niet kan aarden. Ook communicaties met dieren die al ‘over’’ zijn en hun baasjes graag willen laten weten hoe het met ze gaat in de andere wereld. Specifiek bij honden heb ik tevens ervaring met het werken/trainen van honden.

Je mag alles vragen

Er zijn geen rare vragen: boodschappen van overleden dierbaren, familie, kinderen, intuïtieve ontwikkeling, vorige levens, dieren, relaties, werk, financiën, zielemaatjes, tweelingzielen, gezondheid, spirituele bewustwording, etc.

Ik mag helpen en bijstaan met healing, helderziende doorgevingen en coaching. Ook foto-lezen of voorwerpen behoort tot de mogelijkheden.

Of je een therapeut bent of een moeder, een directeur of een vuilnisman, een schoonmaker of een docent, onder mijn cliënten bevinden zich vrijwel alle beroepen. Wees welkom!

Healing

Healing kan overal voor ingezet worden: zorgen / stress, slapeloosheid, vermoeidheid, spanningen, angst / paniek, burn-out / overspannen, buikpijn, hoofdpijn, migraine, rugpijn, nekpijn, hartklachten, andere ziekten, etc.

Medium

Helderziende doorgevingen, vorige levens, kinderen, boodschappen van overleden dierbaren, werk, dieren, familie, relaties, financiën, gezondheid, zielemaatjes, tweelingzielen, zakelijk, juridisch, etc

 

Psychometrie

Foto’s lezen of voorwerpen: boodschappen van (overleden) persoon, dier of situatie

 

Spirituele coaching

Intuïtieve ontwikkeling, innerlijke groei, (spirituele) bewustwording

Bedrijfscoaching

Hulp bij beslissingen voor uw organisatie