Cursus en workshop spiritualiteit

Workshop – Ontdek (je) spiritualiteit 

Tijdens 1 ochtend of avond per 2 weken gaan we verschillende dingen bekijken en ontdekken. Zo leer je wat aarden en afschermen is. Maar bijvoorbeeld ook kaarten leggen. Ook gaan we verschillende oefeningen doen waar je direct wat aan hebt en die je thuis ook kunt doen. Elke workshop heeft een ander thema en doen we diverse dingen. 

Voor een workshop betaal je per keer 10 euro, dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers. De ochtend is van 10 tot 11 uur. De avond is van 19 tot 20 uur. Dit kan in overleg ook op andere tijden als er meerdere mensen zijn die dat vragen. Een workshop kan op elk gewenst moment gestart en gestopt worden. 

Wil je deze workshop graag 1 op 1 met mij doen en dus persoonlijke aandacht, dan kan dat. Dan zijn de kosten 25 euro per keer. 

Cursus – Intuïtieve ontwikkeling 

In deze cursus sta jij als persoon centraal, ook al is dat in een groep. Het gaat erom je innerlijke kracht en je bewustzijn te ontdekken en te vergroten. Dit doen we aan de hand van cursusmateriaal, oefeningen en healingen en readingen. 

Healing

Voor iedereen die wil leren om zichzelf en anderen te healen.

In 5 lessen van een uur (kosten 50 euro per keer) leer je op een goede en vooral zuivere manier te healen. Omdat healen niet zomaar even iets is dat je bij willekeurig iedereen kunt toepassen, is het belangrijk dat je leert om jezelf vooraf goed te beschermen en hoe je begint aan een healing. Dat is wat deze workshop gaat doen. In groepsverband kan ik de kosten verlagen naar 25 euro per persoon per uur/workshop.

Groep

Deze cursus start in groepsverband zodra er minimaal 2 deelnemers zijn en vindt plaats op een nader te bepalen ochtend of avond per 2 weken en duurt per keer een uur. In totaal gaat het om 10 lessen die samen 150 euro kosten. 

Individueel

Wil je de cursus liever alleen doen en dus 1 op 1 met mij samen werken. Dat kan ook. Uiteraard versneld dit jouw eigen proces en leer je aanzienlijk veel meer per les. Dan kost de cursus 250euro voor 10 lessen. Het voordeel hiervan is dat deze lessen per keer kunnen worden afgesproken. Er is dus geen vast moment. We spreken af wanneer het voor jou het beste uitkomt.