Email workshop innerlijke groei

Voor wie?

Wil je graag ontdekken wie je bent en wat voor mogelijkheden er in je schuilen? Misschien ben je al bezig met een innerlijke groei en wil je die verder uitdiepen. Maar wil of kun je dat niet buitenshuis doen? Dan is deze email-workshop misschien iets voor jou.

Inhoud

Met healing, reading en coaching zal ik jou intensief begeleiden in je innerlijke groeiproces, het bewust worden van jezelf. De healing gaat op afstand, op het moment wanneer het nodig is en gebeurt altijd automatisch wanneer er contact is. Een reading is een helderziend consult. Wanneer je vragen hebt, kun je die stellen, deze zullen dan beantwoord worden. Daarbuiten komen er bij mij vaak doorgevingen / boodschappen door die op bepaalde tijden van belang zijn om te horen. Dan geef ik ze ook meteen door.

Tijdloos

Doordat het per email gaat, zijn er geen tijden aan verbonden. Je kunt mailen wanneer je wilt en ook hoe lang je wilt, alle vragen stellen die je hebt. We zullen op een afgesproken tijdstip beginnen en de intensieve begeleiding duurt vanaf die tijd een volle maand. Ik begeleid je dan een maand lang intensief met healing, reading en coaching in je eigen groei- en bewustwordingsproces. 

De kosten voor een persoonlijke email-workshop zijn 175 euro per persoon voor een hele maand.