Kinderen en dieren

Kinderen zijn onze toekomst!

Ook kinderen zijn van harte welkom. Het mooie bij kinderen is dat ze nog puur in het leven staan, waardoor ze ontvankelijker zijn voor een snellere heling en genezing. Ze voelen/zien/horen ook veel meer dan volwassenen, omdat ze nog niet zo erg geconditioneerd zijn door de maatschappij / het leven om ons heen.

Eigen ervaring

In mijn eigen gezin merk ik dat elk woord en elk gebaar invloed heeft op onze kinderen. Vooral het luisteren naar het kind is van groot belang. Het kind wil gehoord en gezien worden, maar vraagt ook om heldere en duidelijke grenzen en verwacht dit alles in een liefdevolle omgeving.

Gedrag

Kinderen zijn altijd onschuldig. Ze zijn de spiegel van ons leven. Laat een kind een bepaald gedag zien dat we niet leuk vinden? Kijk eens goed naar jezelf. Meestal laat een kind door zijn of haar gedrag iets zien van ons eigen gedrag, iets dat we toch best wel graag zouden willen veranderen aan onszelf.

Dieren

Een healing is niet meer en minder dan het doorgeven van energie. Daarom kan het ook overal voor ingezet worden, dus ook voor dieren. Een dier hoeft niet perse in mijn praktijk te komen. Op afstand is ook mogelijk.