Consult / afspraak + uitleg

Consult / afspraak

Veel mensen vragen zich af waarvoor ze moeten kiezen, een healing of een gesprek of vragen mij wat ze nodig hebben. Mijn ervaring is dat een combinatie het meest praktisch, maar ook het meest effectief is. Ik begin het consult dan met een korte healing, waarna we de healing even kort bespreken of – indien wenselijk – uitgebreid als daar noodzaak toe is. Daarna gaan we verder met het consult en met eventuele vragen die je hebt. 

Hieronder een uitleg van alle mogelijkheden : 

Healing

Een healing is niet meer en minder dan het doorgeven van energie. Een mooi voorbeeld is hoe vanzelfsprekend een moeder haar hand legt op haar kind waar het pijn heeft. Dat is voor mij persoonlijk ook het bewijs dat elk mens ermee geboren is, dat het healen van nature in ons aanwezig is. Het is maar net hoe je deze energie aanspreekt/gebruikt/inzet. Deze energie is overal. Als ik een healing doe, ben ik een kanaal dat deze energie doorgeeft. Een healing/heling werkt bij mij als paranormaal genezen. Dat betekent dat mijn handen worden “gestuurd” waar ik moet zijn. Hierbij krijg ik van alles door; dat kunnen beelden zijn, woorden, gevoelens etc. Degene die de heling krijg, ervaart meestal een warmte op de plek waar geheeld wordt en soms komen er ook beelden, kleuren of andere dingen door bij de ontvanger. Naderhand bespreken we de ervaringen van beide en komen er boodschappen en doorgevingen die ik aan mag reiken. Een healing kan pijn bestrijden, emotionele of lichamelijke blokkades losmaken, maar kan ook ontspanning bieden na een stressvolle dag of periode. Een healing kan persoonlijk, maar ook op afstand. Een healing op afstand is even effectief.

Ik werk vanuit mijn hart, licht en zuiverheid en mag vrij snel naar de kern van een probleem. Ik ben vrij direct, ik geef door wat ik ontvang; een antwoord kan daarom anders zijn dan verwacht. Maar deze antwoorden bieden een opening of ruimte. Ik word voornamelijk geleid naar het innerlijk bewustzijn, het innerlijke groeiproces.

Mensen ervaren deze ontspanning – vaak onverwacht – als een positieve ervaring en geven hiervan vaak ook een bevestiging en dan krijg ik te horen: goh, ik voel me al een stuk rustiger; of ze geven zelfs aan dat hun pijn ineens weg is of aan het verminderen is. 

Coaching / Reading

Ook is een ‘gewoon’ gesprek mogelijk. Het coachen gaat van nature, zit in mijn karakter. Ik gebruik hierbij mijn mediamieke gaven en ben ik ervaringsdeskundige. Tijdens een (coachings)gesprek zorgen onze Gidsen voor een (onstpannings) healing. Zodra ik een gesprek in ga (persoonlijk of telefonisch) wordt het gesprek begeleid door onze Gidsen. In eerste instantie zorgt dit voor een natuurlijke ontspanning bij beide,  zowel bij mij als bij degene met wie ik het gesprek heb of bij wie ik een healing doe. Door mijn eigen (levens)ervaring en de weg die ik zelf heb afgelegd, mijn eigen triggers/valkuilen te leren zien, mijn mooie kanten te ontdekken, kan ik een ander helpen deze ook van zichzelf te leren zien. Tegelijkertijd ontvang ik beelden, woorden, gevoelens en kleuren e.d., via mijn helderweten, heldervoelen, helderzien en helderruiken. Mijn ervaring is dat ik gelijk op de weg naar de kern van het probleem wordt gezet. Op deze manier komt er snel duidelijkheid. 

Vorige levens

Ook een consult over vorig levens behoort tot de mogelijkheden. Ook kan dit tijdens een ‘gewoon’ consult erbij genomen worden. Vorige levens geven inzicht in ons huidige leven. Vraagstukken waar we tegen aan lopen, rode draden die ons vaak tegenhouden om onszelf te kunnen zijn en soms ook geheel onbegrijpelijke dingen, maar die vaak heel logisch worden als er een vorig leven ‘zichtbaar’ wordt, omdat de puzzelstukjes dan op hun plaats vallen. 

Droomuitleg

Ook een droomuitleg is mogelijk.

Per email

Naast een videogesprek via Skype, telefonisch of een persoonlijk gesprek /consult bij mij thuis is het ook mogelijk om dit per email te doen. Voor veel mensen is de drempel lager om vrijuit te schrijven. Daarnaast is het natuurlijk meteen een naslagwerk dat altijd terug gelezen kan worden. Je stelt je al je vragen, alles wat je kwijt wilt, schrijf je op. Dan krijg je een uitgebreid antwoord. De vragen die je over de antwoorden hebt, kun je ook weer mailen en ook daar krijg je een antwoord op. 

Op afstand 

Voor alle mogelijkheden geldt dat het ook op afstand gedaan kan worden, dus vanuit je eigen huis. Is er geen gelegenheid of tijd om te reizen, dan is een consult, gesprek of healing op afstand het alternatief wat niet minder werkzaam of effectief is. Dat kan via Skype of gewoon per telefoon. Het voordeel hiervan is, dat ik jou bel, waardoor je geen extra telefoon/belkosten hebt.

Bij u thuis 

Ook kan ik bij u thuis komen. Als u toch graag een persoonlijk consult, gesprek of healing wilt, maar zelf niet in staat bent of in de gelegenheid om te reizen, dan kom ik graag naar u toe. Naast het normale tarief voor het consult, vraag ik dan 25 cent per kilometer als vergoeding daarvoor.

Tenslotte is het belangrijk te weten dat ik geen arts ben. Ik en de dingen die ik doe zijn dan ook geen vervanging voor een behandeling van arts of specialist.