healing medium praktijk Petra Baas Wolvega

Over mij

Ik ben Petra Baas en ik ben geboren op 16 augustus 1971. Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in het spirituele. Ik begon met het lezen van alternatieve en spirituele boeken en tijdschriften. Iets later in mijn leven ging ik paranormale beurzen bezoeken om het spirituele en het paranormale te ontdekken en kennis op te doen.

medium praktijk Petra Baas

Mijn wens

Vrede, harmonie, geluk en overvloed voor iedereen op aarde en rust voor de aarde zelf. Door met de altijd aanwezige energie te werken, kunnen we veel bereiken. Vroeger (eerste beschavingen) gebruikten mensen alles in en om zich heen; de natuur, de energie, de zon, maan, sterren, echt alles wat het leven en de aarde te bieden heeft. Een genezing (healing) was niet iets vreemds, het hoorde erbij, net als ademhalen. Het vergt alertheid, bewustwording om bij jezelf te blijven en gegrond te blijven. Ons denken is zo krachtig, dat we deze zuivere, altijd aanwezige energie niet altijd meer zomaar voelen en dus ook niet meer weten te gebruiken.

medium praktijk Petra Baas

Mijn zienswijze

In deze hectische maatschappij worden steeds meer eisen aan ons gesteld. Veel mensen ervaren hierdoor stress. Deze stress kan verminderd of zelfs weg gehaald worden. Ons lichaam, dat fungeert als onze antenne, laat ons op tijd merken als er iets niet goed gaat in ons leven. Bijvoorbeeld door lichamelijke ziekte of door geestelijke klachten of door een heftige reactie (enorm enthousiast, erg boos, pijn of verdriet). Ons lichaam is in staat zichzelf te genezen, ware het niet dat wij als mens bijzonder krachtig zijn met onder andere onze gedachten. Besef dat er niets in het universum is dat sneller reageert op jouw gedachten en op wat je zegt, dan jouw eigen lichaam. Als jij in je hart (op onbewust niveau) er niet echt achter staat, zal er ook geen healing of verandering plaatsvinden. Wanneer jij het wilt, gaat er heel veel stromen en zal je dat ook voelen. Deze wensen van een verandering of een genezing dient dan ook werkelijk vanuit het diepst van jouw hart te gebeuren, dus eigenlijk je vanuit je hogere Zelf, je eigen ik.

healing wolvega

Mijn levensdoel

Mensen helpen hun innerlijke zelf te vinden, hun innerlijke kracht, hun eigen ik, hun hogere zelf. Zelf heb ik jarenlang gezocht naar mijn innerlijke zelf, mijn eigen ik, naar rust, geluk en tevredenheid, zowel in de wetenschappelijke en reguliere wereld als in de spirituele en alternatieve en alle hulp van “boven” wil ik heel graag iedereen, die op mijn pad komt, helpen om dit ook te voelen. Het geeft een enorm gevoel van verlichting en vrijheid. Het is het gevoel van “thuiskomen”. Het is het ultieme geluksgevoel. Ik heb ervaren dat alles valt of staat met het volledig accepteren en aanvaarden van je leven, het dagelijkse leven en van al het leven om je heen, positief of negatief. Die allesomvattende acceptatie creëert vrede en rust en geeft vrijheid en uiteindelijk het zuivere geluk. Er valt een enorme last van de schouders. Er ontstaat bewustwording. Men wordt zich bewust van wie men werkelijk is, wat men werkelijk diep van binnen wil in het leven. Vervolgens kies je erg bewust vanuit je gevoel, vanuit je hart voor wat je wilt in het leven.

Translate »