Referenties en ervaringen

Voor mij persoonlijk is het heel bijzonder dat ik een zeldzame huidziekte mocht genezen: Erythromelalgie. Voor informatie over hoe dit gegaan is, kunt u terecht bij de patiënt zelf: L. Leeuwerik, 06-0627555793 

Ook heb ik een mini-chihuahua mogen afhelpen van oormijt wat zo ongeveer elke maand leidde tot oorontsteking, waarvoor maandelijks druppels nodig waren. Dat heeft het hondje niet meer nodig. Ditzelfde hondje had veel last van angst en vermoedelijk ook iets van depressie en stond vaak, net als een paard of pony dat wel heeft, met zijn koppie naar de muur zo een hele tijd stil te staan. Ook blafte hij veel (omdat hij dan bang was). Het blaffen is zo’n 75% minder; het naar de muur staan is niet meer voor gekomen. En vanaf zijn allereerste healing eet hij ineens veel meer; hij ziet er gezonder uit en zijn vacht glanst meer en komt ook zelfverzekerder over.

Een buurvrouw van 77 geef ik bijna wekelijks een healing, omdat zij behoorlijk wat meegemaakt heeft in haar leven: overlever van borstkanker; ziet haar kinderen niet meer, waardoor ze in een zware depressie terecht kwam, met veel lichamelijke klachten tot gevolg. Veel van deze klachten zijn er niet meer of nemen af.

Verder help ik dagelijks mensen met een healing, waarbij vele klachten verholpen mogen worden, zoals vermoeidheid, gespannenheid, overspannenheid, depressie, drukte in het hoofd, zorgen en fysieke klachten die voortkomen uit stress en zorgen.