Voor therapeuten, hulpverleners en coaches

Er komen alle soorten en maten mensen op mijn pad die ik mag bijstaan, helpen of begeleiden in hun proces; hoe dat proces er dan ook uit ziet. Dat varieert van (zwaar) overspannen mensen om ze weer in de ontspanning te krijgen met healing, reading en coaching tot de nieuwsgierige mens die net spiritualiteit ontdekt en het eens mee wil maken.

De hulpvraag van therapeuten, hulpverleners en coaches om hen een healing te geven of inzicht in iets waar ze tegen aan zijn gelopen met hun cliënt(en) neemt steeds meer toe. Omdat het ofwel heel zwaar is geweest met een cliënt of omdat ze zelf tegen een blokkade of een trigger aanlopen, vanuit cliëntcontact, die ze niet 123 kunnen plaatsen, mag ik daarbij het kanaal/doorgeefluik zijn om hen weer op weg te helpen. Dat is erg mooi en dankbaar om te doen. Dat ook hulperverleners steeds meer de hulpvraag opzoeken heeft alles te te maken met de tijd waarin we nu leven. 

Maar voor iedereen geldt: wees en voel je welkom! Energie is alles en alles en iedereen bestaat uit energie, mens, dier, plant, enz.