Recensies

Hoi Petra. Ik wil jou bedanken voor alle inzichten die ik van jou heb mogen krijgen.  Meerdere voorspellingen zijn exact uitgekomen. Als ik "teveel" in mijn hoofd schiet, in mijn denken zit, en het allemaal niet kan voelen, geef jij mij de inzichten die ik nodig heb. Je bent haarscherp in je waarnemingen, alles wat je zei, is waar/ uitgekomen. Zowel zakelijk als privé doorzie jij alles. Als ik vastloop in deze complexe wereld, ben jij er. Dat geeft mij rust en vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel.
Groetjes A
Lieve mensen, Voor iedereen die een keer de kans krijgt om bij Petra aan tafel te gaan zitten, doen! Dank je wel lieve Petra! Ik ben wel alleen nog steeds van slag, er is iets los gemaakt! ♥️🍀🦉
M
Maandenlang heb jij mij bijgestaan met mijn medische en geestelijke zaak, die nog steeds niet afgelopen is. Dankbaar voor jouw doorgevingen en jouw coaching. Ik kan iedereen aanraden om contact met jou te zoeken. Jij neemt direct de tijd als jij thuis en beschikbaar bent.
Groetjes E
Op afstand heb ik een healing mogen ontvangen van Petra. Direct bij aanvang voelde ik de energie zijn werk doen en dankbaar voor een mooie terugkoppeling van Petra. De EW en EL (Eigen Waarde en Eigen Liefde) die aandacht en ja! Liefde nodig hebben. En heerlijk dat ik die tijdens de healing mocht ontvangen. Vandaag voel ik de energie nog. Ben lekker in mijn bed gebleven en heb genoten van de wind die rond de ark waait, het water dat ik hoor klotsen en de golven die zich stuk slaan tegen de ark van de buren. Ik voel mezelf 1 met de wind en het water. Ik voel de rust in mijn buikgebied, daar waar mijn adem groot mag zijn, de oorsprong, de basis, daar waar de kundalini huist.
Jeannette Branderhorst
Hallo Petra, op zondag 12 februari ben ik bij jou op de beurs geweest in Roden. Jij hebt toen mijn moeder via mij behandeld ivm haar slechthorendheid. Ik wilde even doorgeven dat mijn moeder dolgelukkig is, ze kan iedereen veel beter verstaan, zelfs mijn tante ( die ze haast nooit kon verstaan). Ik ben echt enorm dankbaar dat je haar hebt mogen helpen!! 🧚🏼‍♀️ Met vriendelijke groet, Marian Schöller
Marian Scholler
Petra heeft mij en mijn hondje geholpen. Mijn hondje voelde zich al een hele tijd niet lekker en met de dierenarts kwam ik niet verder dan antibiotica kuren en deze losten niets op. Petra heeft mij hele praktische aanwijzingen mogen geven waardoor mijn leven en het leven van mijn hondjes enorm verbeterd is! Ikzelf mocht weer uit mijn burn-out komen en heb geleerd beter voor mijzelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal.
Linda van der Stee
Een moment bij Petra is altijd weer een hele fijne en bijzondere ervaring. Ze kan heel snel precies de kern van een probleem raken, wat maakt dat je tot een echt gesprek komt. Een gesprek met Petra werkt voor mij zowel bevestigend als inzichtelijk en dit geeft mij steeds weer precies wat ik nodig had. Ik was jaren geleden opzoek naar iemand in wie ik het vertrouwen had om mij te coachen wanneer ik hier behoefte aan had en zocht hierin ook een stuk spiritualiteit. Petra maakt altijd snel tijd wanneer ik haar benader en is superfijne combinatie tussen het aardse en het spirituele. Een eerlijk en warm mens wat echt bij jou weet aan te sluiten. Super blij met een coach als zij.
Liesanne
Hoi Petra, hier een mail van Victoria! Ik had laatst een consult bij jou op de beurs waar ik met mijn moeder was, (zij had een consult bij Adri). Je gaf mij een healing en ik voelde duidelijk iets gebeuren in mijn oog …. een soort knijp of wat (kan het niet goed beschrijven) en je zei toen: “Er is niks meer mee, dat wat er was is nu weg!” Ik vertelde je toen dat ik binnenkort weer een afspraak had bij de oogarts en dat was dus vandaag! En wat denk je, mijn oog is van 40% zicht naar 100% zicht en over dat “nieuwe vlekje” dat toen op de scan te zien was heb ik m niet gehoord. Oogdruk is ook helemaal top! Wonderbaarlijk niet? Zo bijzonder! Ik ben zo blij en ben jou enorm dankbaar…..heel veel dank! Hartelijke groet van Victoria
Victoria
Petra is een prettige persoonlijkheid en een bekwame topcoach. Zij komt door haar vraagstelling bij de kern van het probleem en heeft mij in één sessie geholpen om de juiste beslissing voor mezelf te maken.
Rob van Dort
succescoach
Onze HSP dochter van acht jaar voelt zich op school dagelijks niet lekker, niet begrepen. Ze klaagt over hoofdpijn, buikpijn en kinderen die in haar ogen niet lief zijn. Ook haar eetgedrag laat te wensen over, brood en fruit is praktisch het enige dat ze eet. Gister is Petra bij ons thuis geweest samen met Menno. Petra is direct met onze dochter aan de slag gegaan en heeft haar een healing gegeven. Ongelooflijk hoe snel onze dochter aangaf dat de hoofdpijn en buikpijn weg waren!! Petra is super duidelijk naar kinderen toe, op hun niveau uitleggen wat de bedoeling is en wat het effect daarvan is. Menno vroeg onze dochter een tekening te maken van hetgene wat ze gezien heeft tijdens de healing en het was prachtig om te zien hoe zij dat visualiseerde. Ook naar ons toe was ze erg helder, ook wij hebben nog genoeg te leren om alles in betere banen te kunnen leiden. Menno en Petra hebben uitgelegd dat het erg belangrijk is voor onze dochter om te leren aarden en om te leren dat ze in een ballon gaat zitten zodat ze als het ware beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf. Wij waren zeer onder de indruk van hun kunde, inzichten, de manier van aanpak en de wijze waarop zij in dit aardse leven staan!!! Mocht je ergens tegen aan lopen of ergens mee worstelen in je dagelijkse leven, ik zou zeker een consult van Petra en / of Menno aanraden, het opent je ogen op vele vlakken!! Lieve groet H&E 🙏
H&E
Ik heb Petra ontmoet op een paranormaal beurs, inmiddels nog een keer ontmoet op een beurs en telefonische consulten gehad. Ben erg blij met Petra ze is open, eerlijk en weet je goed uit te leggen wat ze bedoelt. Ik worstel met vertrouwen over mijn gevoel m.b.t. het telepathisch vermogen wat ik heb bij bepaalde mensen. Het blijkt iedere keer weer dat het klopt en heb dan de bevestiging van Petra nodig dat ik het bij het juiste eind heb en mijn gevoel klopt. De laatste keer dat ik haar ontmoette moest ik lachen om haar reactie, wat wil je van mij terwijl je het zelf allemaal weet? Mijn reactie bevestiging dat ik op goede weg ben en het leuk vind jou weer te zien. Heb al veel van haar geleerd, blijf vertrouwen op hetgeen ik voel, loslaten is aantrekken wat ik soms zeg ik eerlijk nog wel eens lastig vind, bij mij gaat het om de liefde die ingewikkeld is omdat degene nog niet voor de gevoelens uit durft te komen, maar er wel zijn. Ik moet heel veel geduld hebben om te bereiken waar ik naar verlang. Ik kan het maar valt niet altijd mee. Daarom kan ik een ieder die worstelt met wat dan ook Petra aanbevelen, ze is een topper echt. Alvast bedankt Petra wat je tot nu toe al voor mij hebt gedaan, maar ik zal je af en toe zeker nog wel eens nodig hebben.
Anoniem
Vermoeidheid & energie Wat kan het toch interessant zijn om te sparren met Petra en te kijken waar een vermoeid gevoel bij mij vandaan komt. Zit het in te weinig slapen, zit het in voeding of zit het in mijn mindset …. Nu heb ik heerlijk geslapen en bijna 8 uren (werd een half uurtje eerder uit mijn bed gewekt😉). Daar kan wel een (klein) deel zitten …. Verder heb ik wat kliekjes uit de koelkast opgemaakt, want weggooien vind ik zonde, maar dat komt wel neer op voornamelijk koolhydraten en vlees waarvoor mijn lichaam hard moet werken. Hier zit dus een grotere energienemer …. Vervolgens komen we bij het stukje mindset, waarbij ik de dag goed begonnen ben : - 30 seconden afsnoepen van mijn tijd op 5 km op de Ergo bike (Crossfit), wat een energiegever is. - Ik heb me lekker opgefrist en ideeën die geregeld naar boven komen onder de douche ontvangen, wat ook weer positief bijdraagt. - Over aanvragen om in actie te komen voor mensen, is ook geen gebrek en heb ik vandaag ook een mooi gesprek gehad, een energie boost. Toch zat er nog een rem op mij, om de dag in de hoge energie die ik had, te vervolgen …. Al pratende met Petra werd duidelijk dat door mijn vermoeidheid mijn “co-pilot” aanging, het hoofd. Na het overnemen vertoonde ik oud-gedrag in controlerende modus, wat betekent dat ik niet in overgave vanuit mijn gevoel werkte. Dit is hetgeen wat de flow eruit haalt / stagneert, wat ik zeker weten terug wilde hebben. Ik loop liever rond als een blij ei en dat alles als vanzelf gaat, dan dat ik ga tobbedansen. Gezien Petra mij feilloos aanvoelde vroeg ze mij weer te landen bij mijzelf, met mijn handen op mijn buik, diep in- en uitademen en voelen dat hetgeen ik zeg niet vanuit mijn hoofd meer komt, maar vanuit mijn hart ❤️. Door hierna te praten vanuit mijn hart wat ik echt graag wilde, mijn “brandend verlangen” 🔥 , voelde ik de energie letterlijk mijn vermoeidheid weghalen uit mijn lijf en ging ik direct creatief aan de gang met mijn visionboard.
Menno Prevo
Hoi Petra, Een recensie voor jou: Nadat ik ben gestopt met mijn werk, ging verhuizen naar een andere woonplek dichter bij de familie en bijna meteen daarna ruim 2 jaar in de coronatijd, heb ik mijzelf in de kraag gevat. Via een vriendin van mij kreeg ik de tip om naar jou te gaan met de toegift: …”Petra heeft hele sterke handen…” Spirituele handen welteverstaan! Ik stond al wel open voor spiritualiteit, maar jij verraste me. Ik heb je nu 2 keer ontmoet en ben met mijn lijstje vragen min of meer gewapend naar jou toegegaan. Je reageerde heel direct, open en eerlijk, soms met een glimlach: “Als ik het kan, kan jij het ook”, zei je. Dat wilde ik natuurlijk graag geloven, maar ik moest het blijkbaar toch eerst zelf ervaren. Nou, ik kan je zeggen dat er een ommekeer in mijn leven is gekomen. Blijkbaar had ik mij in alle opzichten afgeschermd van de buitenwereld, figuurlijk omdat ik verminderd gehoor heb met daarbij een kokervisus en letterlijk door op de bank te gaan zitten met alle schermen naar beneden omdat ik last had van het licht… Op dit moment ben ik bezig om mijn gewoontes te doorbreken die ik in al die jaren heb opgebouwd. Om te beginnen heb ik letterlijk mijn huis opgeruimd. Eerst mijn kleding- en schoenenkast, daarna de schoonmaakspullen en andere voorraden van spulletjes. Had ik echt zo zitten hamsteren? Uit angst waarvoor eigenlijk? Ik schaamde me ook wel voor al die spullen die ik zag staan in al die vuilniszakken… Sommige dingen had ik al weggegooid, jammer dat had ik te snel gedaan… Al het andere gaat naar een goed doel. Toen onze huishoudelijke hulp 2 weken later bij ons kwam, ha, ha, toen moest ik het wel even uitleggen. Ze was stomverbaasd maar toonde gelukkig haar begrip. Ondertussen ben ik elke dag gaan wandelen en kijk ik heel goed om mij heen. Je denkt misschien: dat is toch niet ze heel bijzonder?! Ja, dat is voor mij wel heel bijzonder. Ik loop nu buiten zonder mijn taststok. Ik geniet van alles wat ik tegen kom. Ik neem de tijd , loop rustig, kijk goed om me heen en zie dingen en mensen die ik nooit eerder heb gezien. Ik hoor de stadsgeluiden, de klok beieren, de vogels fluiten en ervaar ook de rust die je blijkbaar kan vinden in de stad. Als ik nu op pad ga, dan zie en hoor ik dus anders en daardoor doe ik veel ‘reisinformatie’ op. Ik heb de leukste gesprekken met wildvreemde mensen over allerhande maatschappelijk relevante onderwerpen. Heel leerzaam en inspirerend. Ik krijg allerlei ‘doorkijkjes’ naar mijn nieuwe levensdoel, althans zo ervaar ik dat. Tijdens deze ‘reis’ krijg ik allerlei ingevingen en ideeën, die ik zoveel mogelijk opschrijf. Ik kan mezelf haast niet bijhouden zoveel geweldige indrukken. Daar geniet ik van. Mijn vertrouwen in mezelf groeit, ik leer mezelf steeds beter kennen, dat emotioneert mij. Ik was toch altijd zo nuchter?! Nu kan ik veel beter voelen en genieten, ik voel me vrijer. Was ik mij in de afgelopen jaren toch een beetje kwijtgeraakt, ben ik mezelf teveel uit het oog verloren en heb ik al die mooie spulletjes onbewust gebruikt om mezelf mooier te maken en me beter te voelen?! Nou, dat hoeft niet meer. Ik ben nu bezig met een ontdekkingstocht naar mijn innerlijke ik, wat het leven me nog meer te bieden heeft en natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan. Dat is niet erg, daar leer ik van. Ik ben benieuwd waar ik op uitkom. Het is fantastisch om met een ‘andere bril’ te kijken. Bijzonder om te ervaren dat eigenlijk alles er al was, maar dat ik het niet zag. Nu, stukje bij beetje wel, soms met ongeduld, dat dan weer wel. Een soort van kinderlijk ongeduld en enthousiaste, denk ik dan, niets mis mee. Ik wens iedereen zo’n mooie reis en mijzelf nog ‘t meest. Dat gaat de goede kant op, nietwaar?! Dankjewel, Petra, dat jij mij deze richting gewezen hebt! Warme en zonnige groet, Janneke
Janneke
Ongeloof was groot! Ik schrijf deze recensie, omdat ik zeer onder de indruk ben van wat er in mijn leven is gebeurd en wat dit voor mij heeft betekend. Ik heb vier jaar in het ziekenhuis gelopen. Verschillende onderzoeken moeten ondergaan. Verschillende medicijnen en zalfjes moeten gebruiken. Tenslotte kwam een specialist met de ontknoping. De oorzaak was zeldzame aandoening genoemd Erythromelalgie, waardoor brandende pijn, roodheid van handen en voeten zwellingen gaven, de bovenste huidlaag los liet van handen en voeten. Deze pijn was bijna ondraaglijk en constant aanwezig, niet aflatend. Deze ziekte bracht veel problemen met zich mee. Fysieke maar ook mentale problemen. Ik kon niet meer normaal functioneren in mijn dagelijkse leven. Het enige wat ik deed, was de aangetaste gebieden door ijsklontjes af te koelen en met mijn benen omhoog liggen. Aan deze aandoening was niets te doen. Het blijkt een afwijking te zijn aan de bloedstroom naar de ledematen. De aandoening ontstaat geïsoleerd door een onderliggend medisch probleem, aldus de artsen. Daarnaast had ik bij regelmaat verschillende vormen van hartproblemen o.a. boezenvibratie. Deze waren wel zo erg dat men dacht aan een pacemaker te gaan plaatsen. Zo liep ik jaren in een cirkel, waarbij ik me maar een half mens voelde. Niet meer kunnen meedoen in de maatschappij. Uitgerangeerd zittend op de bank waarbij ik vereenzaamde. Niemand die mij kon helpen. Totdat ik bij toeval in gesprek met een vrouw, Petra. Ik wist niet wat voor werk zij deed, maar in het gesprek kwam dat ter sprake. Een tijd later kwam ik haar weer tegen. En ik heb haar gevraagd voor een healing. Ik moet zeggen dat ik niets verwachtte. Vooral omdat de medische specialisten mij niet konden helpen. Toen ze met de healing begon voelde ik van alles in mijn lichaam aan warmte (bijna hitte) en trillingen. Al na een paar healingen werden mijn handen minder rood en de bovenste laag van mijn huid ging zich langzaam herstellen. Ik was totaal verbluft door het resultaat. Na ruim een maand en regelmatig een behandeling verdwenen mijn klachten. Maar het was niet alleen mijn Erythromelalgie wat verdween, ook mijn hartklachten. In 1986 heb ik een zeer zwaar verkeersongeval ter nauwer nood overleefd, waarbij mijn been volledig was verbrijzeld en ik 2 jaar in een rolstoel heb doorgebracht. Vanaf die tijd liep ik met pijn, zodanig dat ik na elke 15 minuten lopen eerst noodgedwongen stil moest blijven staan, totdat de pijn weg trok. Ook deze handicap is verholpen, dankzij de healing die via Petra mocht plaatsvinden. Ik loop nu pijnloos door het leven en dat is na al die jaren een genot, waar ik bijzonder dankbaar voor ben. Ik heb ruim 7 jaar niet meer kunnen werken vanwege deze klachten. Maar nu ik helemaal weer vol in mijn leven sta, ben ik weer volledig werkzaam en kan alles weer doen alsof er nooit iets is geweest. Ik ben zelfs weer zelfstandige geworden en heb zelfs mijn eigen klussenbedrijf, waarin ik fulltime werk, dus de hele dag fysiek bezig ben. Met alle respect ben deze vrouw, Petra Baas, zeer dankbaar. Dit kan ik niet in woorden uitdrukken. Ik weet bij klachten waar ik heen moet gaan en zal dit ook zeer zeker blijven doen. Een ieder mag mij benaderen met vragen, telefoonnummer ; 06 – 24 20 32 40
Luppo Leeuwerik
Al een tijdje zit ik in een modderpoel van somberheid en innerlijk gemopper. Een vriendin attendeerde me op Petra en ik heb meteen een afspraak gemaakt. Na een sessie van een uur voel ik me zoveel beter en lichter. Gelukkig ben ik dankzij Petra weer uit de modderpoel en heb kunnen loslaten wat me zo in de weg zat om weer mijn eigen licht en levensvreugde te voelen. Ook heeft ze me concrete tips en handvaten gegeven om te oefenen om in mijn licht te blijven. Echt zo fijn! en een aanrader voor iedereen.
Carien
Petra is een fantastisch medium. Ze is in staat om met haar mediamieke gaven de informatie die ze doorkrijgt zo naar je te vertalen dat het inzichtelijk, helder en duidelijk wordt. Op een heel diep niveau. Na een gesprek met haar weet je hoe het zit en vooral hoe je verder kunt. Ze geeft eerlijke en duidelijke informatie waarmee ze je laat zien waar je eigen kracht en uitdaging ligt. Een enorme gave want informatie doorkrijgen is 1 ding maar het zo naar je weten te vertalen dat je er mee verder kunt is niet vanzelfsprekend. En die kunst verstaat Petra als geen ander!
Liefs Mariëlle
Lieve Petra, Je bent in de afgelopen periode een onderdeel geweest in mijn persoonlijke groei. De gesprekken met jou geven mij altijd weer rust en helderheid over een situatie. Ik weet niet hoe je doet, maar iedere keer sla je de spijker op zijn kop. Zonder waardeoordeel en altijd eerlijk. Mijn dank daarvoor.
Liefs Anna
Dag Petra, In december 2021 ben ik spontaan naar een parabeurs geweest en liep intuïtief naar het tafeltje waar Petra zat. Het voelde als contact met een zielsverwant. Ik vind Petra een innemende vrouw, heel helder en duidelijk en tijdens het consult gaf Petra aan dat er nog mooie dingen op mijn levensweg zullen zijn. Ik heb artrose in mijn beide knieën, en Petra gaf aan dat ik er op de duur steeds steeds minder last van zal ondervinden. Klopt helemaal. Ik heb zelf een BDE meegemaakt, en Petra begreep dit meteen wat dit bij mij teweeg heeft gebracht. Een andere blik op deze wereld. Ik beveel Petra van harte aan, het consult heeft mij weer nieuwe kracht gegeven.
Warme groet, Frank
Translate »