Wauw

Wauw Wauw Wauw ik was even stomverbaasd, maar tegelijkertijd ook super enthousiast toen ik vanochtend de deur uit liep voor mijn ochtendronde. En wat had ik zo GEEN zin. Ik bleef maar uitstellen, nog een kopje thee en nog een kopje thee. Maar zoals zo vaak werd ik ‘geduwd’ ‘gepust’ door de ‘andere’ / spirituele wereld ‘je moet eruit, dan maar een klein rondje’. En ik oohhkee, ik ga wel. Had nog geen 2 stappen buiten gezet en toen zag ik al waarom. Overal in Winschoten A4tjes met een pakkende tekst EN informatie. Geen lantaarnpaal, geen hek bleef ongemoeid. Wat fijn te weten dat Winschoten ook wakkere mensen heeft die OOK de informatie durven te verspreiden. Had graag geholpen als ik wist wie het waren. Van een paar A4tjes heb ik een foto gemaakt. 

Ik kreeg hernieuwde zin in mijn dag en stapte vol goede moed verder mijn dag in. Een hart voelde ik onder mijn riem. Ik was ook helemaal niet van plan om vandaag achter mijn pc te kruipen en al helemaal niet om iets op LinkedIn te plaatsen. Maar dit moet natuurlijk gedeeld worden. Vooral om het Licht, de Liefde, de Kracht, het Vertrouwen, de informatie te blijven verspreiden.

Ik roep een ieder op om alles wat je kunt verspreiden ook te doen. Niet perse fysiek, maar gedachtenkracht en woordkracht is in deze (aquarius) tijd(perk) zo mega krachtig. Een goede vriend van mij zei dat woorden en gedachten in deze tijd zoveel miljoen keer versterkt worden. Dus als je dat meeneemt in het verspreiden van het Licht, Liefde en Vertrouwen in je gedachten, dan weet je dat OOK jij bijdraagt, helpt aan een wereld zonder angst. 

Translate ยป