healing praktijk Petra Baas

Relatie

In een nabij gelegen dorp woont het echtpaar dat afzonderlijk van elkaar bij mij thuis is geweest voor helderziende consulten.

Zij kwam eerst, omdat ze met haar relatie in haar maag zat. Het liep niet lekker en vroeg waarom en wat ze eraan kon doen. Al gauw kreeg ik voor haar door dat het voornamelijk met haar eigen waarde te maken had en met de communicatie tussen hen beide. Doordat dit speelde zat er ook een blokkade op het opnieuw zwanger worden. Ze wilden graag een tweede kindje, maar dat lukte niet. Heel mooi vond ik dat ik tijdens het consult mocht doorgeven dat ze binnenkort zwanger zou zijn. En dat het nu wel mocht gebeuren, kwam doordat ze zichzelf meer kon accepteren zoals ze is. En dat ze goed is zoals ze is.

Ze was zo blij met het consult, dat haar man gelijk ook een afspraak maakte. Ook hem kon ik helpen met de dingen die ik voor hem mocht ontvangen. Bij hem had het vooral te maken met het verleden laten waar het hoort en zich richten op zijn nu, meer tijd maken voor het gezin en zich daar ook bewust van worden en blijven.

Een jaar later vraagt ze weer een consult aan. Een prachtige eerste 5 minuten aan tafel vertelt ze me dat haar tweede kindje 6 weken geleden geboren is. Nah, kippenvel, zo mooi als het zo bevestigd wordt.

Translate ยป