medium wolvega

Hands-on tools

Tijdens een spirituele beurs komt hij aan mijn tafel zitten en vraagt om een helderziend consult en een healing.

Hij vraagt wat ik nodig heb voor het consult, een foto, of een voorwerp. Ik geef aan dat ik in principe niets nodig heb, alleen afstemming. Hij kijkt verwonderd, maar geeft zich over aan het consult.

Hij heeft zoveel vragen, omdat hij pas net het spirituele heeft ontdekt en graag wil weten wat er met hem gebeurt. Hij ziet dingen, voelt dingen aan, ook bij zijn kinderen en wil weten of hij daar wat mee mag of moet doen.

Door hem eerst een korte grondingsoefening te laten doen, kan ik hem via een healing “meenemen” in een afstemming om te ‘zien’ en te voelen wat hij zelf kan doen en hoe dat aan te pakken. Hij vraagt zich af hoe dat werkt en hoe het kan. Ik mag daarom uitleggen dat wanneer er een goed contact met de aarde is (aarden / gronden), je pas daarna ook in een zuiver contact kunt staan met de spirituele wereld en je dan ook kunt fungeren als doorgeefluik / medium / kanaal.

We hebben nog veel dingen besproken, omdat hij nog veel vragen had. Hij ging van mijn tafeltje weg met hands-on tools waarmee hij in zijn dagelijkse leven verder kon met het onderzoeken van zijn spirituele kant.

Translate »