healing hond

Snuffelen

Mevrouw Mooibroek vertelde enthousiast haar buurvrouw over de healing van haar hondje, omdat zij wist van de problemen die buurvrouw Giny had met haar hondje. Darmproblemen en niet mee naar buiten willen om uitgelaten te worden.

Giny was na het verhaal van mevrouw Mooibroek zonder afspraak maar gewoon naar mij toe gelopen. Dus stond hier een voor mij onbekende vrouw met haar hondje op mijn stoep. Ik was toevallig thuis en vrij, dus kon ze gewoon binnen komen. Ik kreeg meteen te voelen dat er blokkades waren die opgelost mochten worden. Het dier drentelde om me heen en op het moment dat ik mijn hand uit stak om te aaien, ging zijn koppie omhoog, keek me vragend aan en plofte naast me neer. Zo kon ik gericht gaan healen. En ook nu weer, zo mooi, zodra het klaar was, stond ie op en ging weer naar zijn vrouwtje toe.

Op het moment van naar buiten lopen, liep hij mee alsof hij de wereld weer aan kon. Later informeerde Giny mij over hoe het ging. Bleek dat hij gewoon, zonder problemen weer mee naar buiten wilde, uitgelaten wilde worden en weer enthousiast was met het snuffelen.

Translate ยป